Moroccanoil Volume Duo

Moroccanoil Extra Volume Duo 500ml bestaat uit Moroccanoil Extra Volume Shampoo en Moroccanoil Extra Volume Conditioner. Aangezien deze producten feilloos op elkaar aansluiten, worden ze als kit verkocht.

Moroccanoil Extra Volume Shampoo 500ml

Moroccanoil Volume Shampoo is een gewichtloze shampoo die ervoor zorgt dat fijn en futloos haar er weer vol en levendig uit ziet. De Extra Volume Shampoo van Moroccanoil bevat antioxidantrijke arganolie en voedingsstoffen om het haar weer levendig te maken, te reinigen, te ontwarren en volume in het haar te brengen.

Moroccanoil Volume Conditioner 500ml

Moroccanoil Volume Conditioner is een lichtgewicht conditioner die fijn en futloos haar weer vol en levendig maakt. De conditioner van Moroccanoil bevat antioxidantrijke arganolie en voedingsstoffen die het haar verzachten en verzorgen, voor beter handelbaar haar met meer glans en volume.

•Geschikt voor fijn en futloos haar
•Verrijkt met antioxidantrijke arganolie
•Maakt het haar beter handelbaar
•Geeft het haar meer volume
•Bevat geen sulfaat, fosfaat en parabenen

Gebruik Moroccanoil Extra Volume Duo:

Breng Moroccanoil Extra Volume Shampoo aan op vochtig haar en masseer in. Voeg extra water toe om een rijk schuim te creëren. Goed uitspoelen en indien nodig herhalen. Nadat het haar is gereinigd met de shampoo kan Moroccanoil Extra Volume Conditioner worden aangebracht in de lengten en haarpunten. Laat 1 tot 2 minuten inwerken, daarna uitspoelen.

Resultaat Moroccanoil Extra Volume Duo:

De Moroccanoil Extra Volume Duo zorgt voor levendig haar met meer volume en een prachtige glans.

2x 500 ml voor €71.75