Introductie

Er goed uitzien houdt niet op bij een mooie outfit, hippe laarzen en een tas die de kritische blik van iedere fashion-addict kan doorstaan. Sterker nog, je lekker voelen begint daar waar de mensen het eerst naar kijken.

Je gezicht en het kapsel dat je mooie koppie omlijst. Als één van de eerste glamourkappers van Nederland weet Laurenz dat als geen ander. Hij tovert je samen met zijn team met alle liefde om in degene die jij het liefst in de spiegel ziet……je allermooiste zelf. Trek daarom weer eens een paar uurtjes uit voor jezelf.

Geniet met volle teugen van de manier waarop je bij Laurenz in het middelpunt staat. Want in de mooiste kapsalon van Breda en verre omstreken, mag je niet alleen rekenen op een stralend eindresultaat, maar ook op

Een team van vakgekken die van mensen houden

  • Een sprankelende ambiance
  • Voor jong en niet zo jong
  • Voor haar en hem
  • Voor haar en make-up
  • Voor reële prijs

Een bezoek aan Laurenz: lekker niets aan je hoofd, alleen professionals. Het enige wat je er voor moet doen: Even bellen voor een afspraak: 076 – 5655838

LAURENZ MOL

Na zijn opleiding aan de Nederlandse Kappersacademie te Rotterdam, werd hij door ´The World Federation of Hairdressers’ voor één jaar uitgezonden naar Duitsland. Hij heeft daar gewerkt bij de wereldkampioene kappen Isolde Muhl. Terug in Nederland is hij vrijwel direct voor zichzelf begonnen. Hij werd door Frank Govers gevraagd om de cat-walk modellen te stylen en schreef een haar-trend rubriek voor het weekblad Popfoto.

Naast de styling voor Frank Govers heeft Laurenz samengewerkt met nagenoeg alle couturiers. Dé doorbraak bij het grote publiek kwam door het ontwerpen van de haarstijl van de Dolly Dots: de wafelijzer-look. Natuurlijk kent U hem van zijn eigen wekelijkse pagina in weekblad Privé met zijn trademark: MAKE ME OVER. Ruim vier jaar toverde Laurenz elke week een metamorfose tevoorschijn waarmee hij ( inter-)nationale bekendheid verwierf.

Samen met zijn crew vliegt hij de hele wereld over om shows te geven, onder andere in NEW YORK, LOS ANGELES, HONG KONG en MOSKOU.

Niet alleen om te kappen en te stylen, maar ook om samen te werken met andere grootheden in het kappersvak en als jurylid bij internationale wedstrijden.

LAURENZ STAAT AL VEERTIG JAAR AAN DE TOP OP HET GEBIED VAN HAAR EN MAKE-UP.

Vele BN-ers, society-gasten en duizenden minder bekende vrouwen zijn door LAURENZ omgetoverd tot hun sprankelende zelf, waarbij het haar als sieraad werd toegevoegd. Een goede coupe, kleur een aangepaste make-up zij en voorwaarde om terug te keren naar de essentie van beauty.

Laurenz en zijn team vind je aan het werk, met maar één doel: JE MOOI EN BLIJ MAKEN.