Moroccanoil Smooth Duo

Moroccanoil Smoothing DUO verzorgt onhandelbaar pluizig haar en bestaat uit een shampoo en conditioner. Aangezien deze producten feilloos op elkaar aansluiten en elkaar versterken, worden ze als kit verkocht.

•Geschikt voor eigenwijs en pluizig haar
•Versterkt de haarstructuur
•Elimineert pluis en kroes
•Bevat geen sulfaat, fosfaat en parabenen

Moroccanoil Smoothing Shampoo 500ml

De Smoothing Shampoo is een zachte shampoo die ervoor zorgt dat de haren grondig worden gereinigd en dat pluis en kroes wordt geëlimineerd. De Smoothing Shampoo bevat het gepatenteerde AminoRenew wat ervoor zorgt dat de haarstructuur wordt versterkt door de stimulatie van de natuurlijke keratine in het haar. Door de arganolie zal het haar zachter worden en er gezonder uitzien.

Moroccanoil Smoothing Conditioner 500ml

De Moroccanoil Smoothing Conditioner is een verzorgende conditioner die het haar niet alleen verzorgt en voedt, maar maakt het haar ook makkelijk doorkambaar. De Smoothing Conditioner bevat tevens het gepatenteerde AminoRenew wat ervoor zorgt dat de haarstructuur wordt versterkt door de stimulatie van de natuurlijke keratine in het haar. Door de arganolie zal het haar wederom zachter worden en er gezonder uitzien. Wanneer de producten samen worden gebruikt zal het haar tot 72 uur deze perfecte look kunnen aanhouden.

Gebruik Moroccanoil Smoothing DUO:

Breng Moroccanoil Smoothing Shampoo aan op vochtig haar en masseer in. Voeg extra water toe om een rijk schuim te creëren. Goed uitspoelen en indien nodig herhalen. Gebruik na het wassen altijd de Moroccanoil Smoothing Conditioner als extra verzorging.
Breng de Moroccanoil Smoothing Conditioner na het wassen aan op de lengten en haarpunten. Laat het 1 tot 2 minuten inwerken en spoel daarna goed uit.

Resultaat Moroccanoil Smoothing DUO:

De Moroccanoil Smoothing DUO zorgt voor schoon, zacht en glanzend haar zonder pluis of kroes.

2x 500 ml voor €71.75