Moroccanoil Luminous Hairspray Strong

Moroccanoil Luminous Hairspray Strong is een gewichtloze hairspray met een extra sterke fixatie. Moroccanoil Luminous Hairspray Strong is geschikt voor ieder haartype en geeft het haar na gebruik een schitterende glans, dat ook nog eens perfect  in model blijft zonder dat het haar plakkerig wordt. De hairspray is samengesteld uit een combinatie van zeer verfijnde ingrediënten en uiterst werkzame bestanddelen, verrijkt met arganolie. Moroccanoil Luminous Hairspray Strong geeft het haar een sterke, glanzende finish dat als een schild het haar beschermt tegen vocht en voorkomt dat het haar gaat kroezen of pluizen zonder het haar te verzwaren.

  • Sterke hold
  • Voegt glans toe
  • Gewichtloze formule
  • Niet plakkerig

Gebruik:
Verstuif Moroccanoil Luminous Hairspray Strong op een afstand van 30 cm gelijkmatig over het droge haar. Houdt uw hoofd voorover gebogen en spray het direct aan de haaraanzet voor een extra volume.

Resultaat:
Moroccanoil Luminous Hairspray Strong zorgt voor een extra sterke fixatie in uw haar en geeft uw haar een schitterende glans. 

Fosfaat-, sulfaat- en parabenenvrij:
Moroccanoil producten zijn vrij van schadelijke stoffen. Hierdoor zijn de producten veiliger voor het milieu en voorkomen ze dat gekleurd haar vervaagt of dat het haar uitdroogt.

De producten van Moroccanoil zijn niet op dieren getest.

Prijs
75 ml voor €9.80
330 ml voor €25.80