Moroccanoil Curl Defining Cream

Moroccanoil Curl Defining Cream zorgt ervoor dat krullen worden geactiveerd en kroezend en pluizend haar wordt geëlimineerd. Vaak raakt golvend en krullend haar snel uit model, maar met behulp van deze crème brengt u golvend en krullend haar weer helemaal tot leven. Moroccanoil Curl Defining Cream beschikt over een geavanceerde warmtegeactiveerde technologie dat een intensieve verzorging voor het haar biedt. Hiernaast activeert het de veerkracht van de krullen. De crème is verrijkt met arganolie en eiwitten die het haar beschermen en waardoor het haar beter doorkambaar is.

  • Definieert krullen
  • Activeert het krulgeheugen
  • Voorkomt kroezen en pluizig haar
  • Fosfaat- en parabenenvrij

Gebruik:
Breng een ruime hoeveelheid Moroccanoil Curl Defining Cream aan op schoon en handdoekdroog haar. Kneed de crème in het haar om krullen aan te brengen en de krullen meteen te verstevigen. Laat het haar op natuurlijke wijze drogen voor veerkrachtige krullen. Moroccaoil Curl Defining Cream kan gedurende de dag opnieuw worden aangebracht om de krullen in de loop van de dag bij te werken en eventueel kroes en pluis in het haar tegen te gaan.

Resultaat:
Moroccanoil Curl Defining Cream zorgt voor een perfecte definitie van de krullen en voorkomt dat uw krullen gaan pluizen en kroezen.

Fosfaat- en parabenenvrij:
Moroccanoil producten zijn vrij van schadelijke stoffen. Hierdoor zijn de producten veiliger voor het milieu en voorkomen ze dat gekleurd haar vervaagt of dat het haar uitdroogt.

De producten van Moroccanoil zijn niet op dieren getest.

Prijs
75 ml voor €14.70
250 ml voor €38.80