Moroccanoil Weightless Hydrating Mask

Moroccanoil Weightless Hydrating Mask is een intensief hydraterend en conditionerend masker dat de elasticiteit van het haar verbetert. Dit masker is geschikt voor fijn en droog haar dat behoefte heeft aan extra verzorging. Moroccanoil Weightless Hydrating Mask heeft een hoogwaardige formule die verrijkt is met arganolie. Hiernaast zorgt het masker ervoor dat de textuur, glans, elasticiteit en handelbaarheid van het haar sterk wordt verbeterd, waardoor het haar weer alles aan kan en het weer perfect in model te brengen is. De gewichtloze formule zal het haar niet verzwaren.

  • Gewichtloze formule
  • Hydrateert
  • Conditioneert
  • Herstelt de Elasticiteit

Gebruik:
Breng een gulle hoeveelheid Moroccanoil Weightless Hydrating Mask aan op haar dat gewassen en handdoekdroog is. Kam het haar vervolgens door om het masker gelijkmatig door het haar te verdelen en laat het 5 tot 7 minuten inwerken. Spoel het masker hierna uit met lauwwarm water. Gebruik Moroccanoil Weightless Hydrating Mask 1 tot 2 keer per week voor een blijvend gezond resultaat. Het masker kunt u minder vaak gebruiken naarmate de kwaliteit van het haar wordt verbeterd.

Resultaat: 
Moroccanoil Weightless Hydrating Mask maakt het haar weer elastisch waardoor het minder snel breekt en biedt een optimale verzorging voor het haar.

Fosfaat-, sulfaat- en parabenenvrij:
Moroccanoil producten zijn vrij van schadelijke stoffen. Hierdoor zijn de producten veiliger voor het milieu en voorkomen ze dat gekleurd haar vervaagt of dat het haar uitdroogt.

De producten van Moroccanoil zijn niet op dieren getest.

Prijs
70 ml voor €15,60
250 ml voor €41.20