Moroccanoil Moisture Repair Duo

Moroccanoil Moisture Repair Duo 500ml bestaat uit Moroccanoil Moisture Repair Shampoo en Moroccanoil Moisture Repair Conditioner. Aangezien de producten feilloos op elkaar aansluiten, worden ze als kit verkocht.

Moroccanoil Moisture Repair Shampoo 500ml

Moroccanoil Repair Shampoo herstelt verzwakt en beschadigd haar. De shampoo is ontwikkeld als een zeer geconcentreerde die rijk is aan arganolie, vetzuren en keratine. Deze ingrediënten zorgen ervoor dat de elasticiteit en de vochtbalans in het haar worden hersteld.

Moroccanoil Moisture Repair Conditioner 500ml

Moroccanoil Moisture Repair Conditioner zorgt dat het verzwakte en beschadigde haar wordt hersteld. Dankzij arganolie, vetzuren en keratine worden de elasticiteit en vochtbalans weer in balans gebracht. Daarnaast zorgt de Moroccanoil Moisture Repair Conditioner ervoor dat het haar handelbaar is, soepel aanvoelt en een mooie glans krijgt.

•Geschikt voor verzwakt en beschadigd haar
•Herstelt de elasticiteit en vochtbalans van het haar
•Rijk aan arganolie, vetzuren en keratine
•Bevat geen sulfaat, fosfaat en parabenen

Gebruik Moroccanoil Moisture Repair Duo:

Breng Moroccanoil Moisture Repair Shampoo aan op vochtig haar en masseer in. Voeg extra water toe om een rijk schuim te creëren. Goed uitspoelen en indien nodig herhalen. Nadat het haar is gereinigd met de shampoo kan Moroccanoil Moisture Repair Conditioner worden aangebracht in de lengten en haarpunten. Laat 1 tot 2 minuten inwerken, daarna uitspoelen.

Resultaat Moroccanoil Moisture Repair Duo:

De Moroccanoil Moisture Repair Duo hersteld de haren en zorgt voor soepel haar dat zacht en gezond aanvoelt.

2x 500 ml voor €71.15