Moroccanoil Luminous Hairspray Medium

Moroccanoil Luminous Hairspray Medium is een gewichtloze hairspray met een sterke fixatie. Moroccanoil Luminous Hairspray Medium is geschikt voor ieder haartype en geeft het haar na gebruik een schitterende glans, dat ook nog eens perfect  in model blijft gedurende de hele dag zonder dat het haar plakkerig wordt. De hairspray is samengesteld uit een combinatie van zeer verfijnde ingrediënten en uiterst werkzame bestanddelen, verrijkt met arganolie. Moroccanoil Luminous Hairspray Medium geeft het haar een zacht, glanzende finish dat als een schild het haar beschermt tegen vocht en voorkomt dat het haar gaat kroezen of pluizen zonder het haar te verzwaren.

  • Flexibele versteviging
  • Voegt glans toe
  • Gewichtloze formule
  • Niet plakkerig

Gebruik:
Verstuif Moroccanoil Luminous Hairspray Medium op een afstand van 30 cm gelijkmatig over het droge haar. Houdt uw hoofd voorover gebogen en spray het direct aan de haaraanzet voor een extra volume.

Resultaat:
Moroccanoil Luminous Hairspray Medium zorgt voor een sterke fixatie in uw haar en geeft uw haar een schitterende glans.

Fosfaat-, sulfaat- en parabenenvrij:
Moroccanoil producten zijn vrij van schadelijke stoffen. Hierdoor zijn de producten veiliger voor het milieu en voorkomen ze dat gekleurd haar vervaagt of dat het haar uitdroogt.

De producten van Moroccanoil zijn niet op dieren getest.

Prijs
75 ml €9.80
330 ml voor €25.80