Moroccanoil Curl Control Mousse

Moroccanoil Curl Control Mousse is een mousse welke geschikt is voor krullend tot strak spiraalvormig haar. Deze mousse is ideaal om krullend haar er op zijn best uit te laten zien, want de krullen worden onder controle gehouden zonder dat ze hard worden en hiernaast wordt kroezig en pluizig haar geëlimineerd. De krachtige formule van Moroccanoil Curl Control Mousse is rijk aan arganolie, waardoor de krullen worden gedefinieerd en in het gareel worden gehouden. Hiernaast wordt door de toegevoegde arganolie het haar urenlang zacht en pluisvrij gehouden.

  • Houdt krullen onder controle
  • Voorkomt kroezend en pluizig haar
  • Sluit vocht in
  • Fosfaat-, sulfaat-, alcohol en parabenenvrij

Gebruik:
Breng een ruime hoeveelheid Moroccanoil Curl Control Mousse aan op schoon, handdoekdroog haar. Kneed de mousse met de handen zachtjes in het haar vanaf de haarpunten en laat het op natuurlijke wijze drogen voor het beste resultaat. Hiernaast is het ook mogelijk om met een stijltang of föhn de krullen in model te brengen. Moroccanoil Curl Control Mousse kan gedurende de dag opnieuw worden aangebracht op droog haar.

Resultaat:
Moroccanoil Curl Control Mousse houdt krullend haar in controle en elimineert krullen en pluizen.

Fosfaat-, sulfaat- en parabenenvrij:
Moroccanoil producten zijn vrij van schadelijke stoffen. Hierdoor zijn de producten veiliger voor het milieu en voorkomen ze dat gekleurd haar vervaagt of dat het haar uitdroogt.

De producten van Moroccanoil zijn niet op dieren getest.

Prijs
150 ml voor €24.20